Clínica veterinària d’animals exòtics

La medicina veterinària d’animals exòtics és una de les nostres especialitats. A Mesvet oferim serveis especialitzats en salut i benestar per a animals exòtics. Els nostres veterinaris experts ofereixen cures adaptades a les necessitats úniques d’aquests animals.

La veterinària d’exòtics engloba un gran nombre d’espècies diferents, des de conills, cobais, canaris, periquitos, agapornis, lloros, tortugues d’aigua i de terra, llangardaixos i serps, però també peixos, porcs vietnamites i cabres.

 

Altres serveis

Cirurgia veterinària general

En moltes ocasions el tractament únic i definitiu de moltes de les patologies que pateixen les mascotes.

Cirurgia laparoscòpica i mínima invasió

Consisteix a accedir a la cavitat abdominal del pacient a través de petites incisions per on s'introdueix l'òptica (càmera) i els instruments quirúrgics específics.

Medicina veterinaria preventiva

Promou la salut de les teves mascotes a través d'exàmens regulars, vacunació i consells personalitzats, assegurant una millor qualitat de vida de l'animal.

Traumatologia veterinària i ortopèdia

Les patologies veterinàries del sistema musculo-esquelètic són un motiu habitual de consulta dels nostres pacients.

Dermatologia veterinària

Els problemes de pell són un dels motius de consulta més habituals en una clínica veterinària.

Odontologia veterinària

Tracta totes les patologies associades a la cavitat bucal de gossos i gats. Algunes de les consultes més freqüents són per una neteja dental a gos o gingivitis de gat.

Animals exòtics

Oferim serveis especialitzats en salut i benestar per a animals exòtics. Els nostres veterinaris experts ofereixen cures adaptades a les necessitats úniques d'aquests animals.