Diagnòstic per imatge

El nostre avançat diagnòstic per imatge proporciona una visió detallada de la salut de les teves mascotes.

Precisió i tecnologia s’uneixen per a una cura veterinària de qualitat.

Radiologia digital

La radiologia digital permet l’obtenció d’imatges amb una molt bona definició i un temps molt curt. Això facilita obtenir diagnòstics de forma més ràpida i eficient pels nostres pacients.

Radiologia intraoral

L’estudi radiològic de la cavitat oral és fonamental per conèixer l’estat de les arrels de les peces dentàries de les nostres mascotes.
Aquestes imatges ens permet diagnosticar patologies ocultes i decidir quin serà el tractament més adequat per les peces dentals afectades.

Ecografia abdominal

Es tracta d’una eina diagnòstica molt important a la clínica diària.
Permet de forma no invasiva conèixer l’estat dels òrgans de la cavitat abdominal i diagnosticar un gran nombre de patologies.

Ecocardiografia

Les patologies cardíaques són comunes en pacients d’edat avançada. Mitjançant l’ecografia del cor aconseguim imatges de forma no invasiva i sense dolor pel pacient. Això permet localitzar l’afectació cardíaca i instaurar-ne el tractament necessari.

Altres serveis

Cirurgia veterinària general

En moltes ocasions el tractament únic i definitiu de moltes de les patologies que pateixen les mascotes.

Cirurgia laparoscòpica i mínima invasió

Consisteix a accedir a la cavitat abdominal del pacient a través de petites incisions per on s'introdueix l'òptica (càmera) i els instruments quirúrgics específics.

Medicina veterinaria preventiva

Promou la salut de les teves mascotes a través d'exàmens regulars, vacunació i consells personalitzats, assegurant una millor qualitat de vida de l'animal.

Traumatologia veterinària i ortopèdia

Les patologies veterinàries del sistema musculo-esquelètic són un motiu habitual de consulta dels nostres pacients.

Dermatologia veterinària

Els problemes de pell són un dels motius de consulta més habituals en una clínica veterinària.

Odontologia veterinària

Tracta totes les patologies associades a la cavitat bucal de gossos i gats. Algunes de les consultes més freqüents són per una neteja dental a gos o gingivitis de gat.

Animals exòtics

Oferim serveis especialitzats en salut i benestar per a animals exòtics. Els nostres veterinaris experts ofereixen cures adaptades a les necessitats úniques d'aquests animals.