Medicina preventiva veterinària

La nostra medicina veterinària preventiva promou la salut de les teves mascotes a través d’exàmens regulars, vacunació i consells personalitzats, assegurant una millor qualitat de vida de l’animal.

Vacunacions de mascotes a Terrassa

Mesvet oferim servei de vacunació de gossos, vacunació de gats i animals exòtics.
La primovacunació de les nostres mascotes és molt important per a la prevenció de malalties infeccioses. Gossos, gats, conills o fures necessiten una bona immunitat per no patir les malalties víriques a les quals estan exposats.
A més, La revacunació anual és necessària per mantenir uns bons nivells d’anticossos.

Identificació amb microxip

La identificació amb microxip de les nostres mascotes és obligatòria per gossos, gats i fures.
A més, si la nostra mascota es perd, serà la manera més ràpida i eficaç de recuperar-la.
És recomanable identificar les nostres mascotes quan són cadells, però és un procediment que es pot realitzar durant tota la vida de l’animal.
Els animals exòtics com aus, rèptils i conills també poden ser identificats amb microxip en cas de necessitat.

Tractaments antiparasitaris per a gossos i gats

Les nostres mascotes estan exposades a paràsits externs i interns. És rellevant fer-ne prevenció perquè són una causa habitual de malalties greus.
A més, moltes de les malalties que transmeten són zoonòtiques, i per això també poden afectar a les persones.
Els paràsits externs com puces, paparres, polls i flebotoms són transmissors d’altres paràsits hemàtics, a més del problema que per si mateix ja generen a l’animal.
La Leishmaniosi, ErlichiosiBartoneliosi, entre d’altres, són malalties transmeses per paràsits externs que en són el vector. Són malalties endèmiques al nostre territori, i que poden ser mortals per a la nostra mascota.

Els paràsits interns poden afectar a l’intestí, però també al cor o als pulmons. També poden afectar a les persones, per tant, és crucial fer tractaments antiparasitaris als nostres animals, sempre prescrits pel veterinari.

Assessorament veterinari nutricional

Rebre una dieta adequada és fonamental per la salut dels animals. A més dels casos en què es presenten patologies, també en animals sans.
Una bona alimentació i pautes alimentàries ajudaran a prevenir tant malalties dels diferents sistemes de l’organisme com el sobrepès.
Avui en dia podem trobar al mercat una gran varietat de productes alimentaris i formats diferents per a les nostres mascotes.
Mesvet t’assessorarem sobre la millor opció per la vostra mascota.

Altres serveis

Cirurgia veterinària general

En moltes ocasions el tractament únic i definitiu de moltes de les patologies que pateixen les mascotes.

Cirurgia laparoscòpica i mínima invasió

Consisteix a accedir a la cavitat abdominal del pacient a través de petites incisions per on s'introdueix l'òptica (càmera) i els instruments quirúrgics específics.

Medicina veterinaria preventiva

Promou la salut de les teves mascotes a través d'exàmens regulars, vacunació i consells personalitzats, assegurant una millor qualitat de vida de l'animal.

Traumatologia veterinària i ortopèdia

Les patologies veterinàries del sistema musculo-esquelètic són un motiu habitual de consulta dels nostres pacients.

Dermatologia veterinària

Els problemes de pell són un dels motius de consulta més habituals en una clínica veterinària.

Odontologia veterinària

Tracta totes les patologies associades a la cavitat bucal de gossos i gats. Algunes de les consultes més freqüents són per una neteja dental a gos o gingivitis de gat.

Animals exòtics

Oferim serveis especialitzats en salut i benestar per a animals exòtics. Els nostres veterinaris experts ofereixen cures adaptades a les necessitats úniques d'aquests animals.